илюстрация БулфотоРайонен съд – Варна постанови осъдителна  присъда за 28-годишна

...
илюстрация БулфотоРайонен съд – Варна постанови осъдителна  присъда за 28-годишна
Коментари Харесай

Осъдиха закоравяла джебчийка за кражба на бижута от мол във Варна

илюстрация Булфото

Районен съд – Варна постанови осъдителна  присъда за 28-годишна жена, направила джебчийска кражба от бижутерия в един от варненските молове.

С. В. беше приета за отговорна, че  на 20 септември тази година,  от магазин за бижута в „ Гранд Мол-Варна “ лишила 2 чифта обици, колие и гривна. Деянието е осъществено на оживено комерсиално място, като подсъдимата се възползвала от моментната ангажираност на продавач-консултанта с различен клиент. 28-годишната жена имитирала подробно разглеждане на бижутата, като ги вземала в ръце, премахвала идентификационните им етикети, след което ги прибирала по местата им, а накитите скривала под облеклата си.  Действията на подсъдимата в магазина били видяни от полицейски чиновници, които я разпознали като лице от престъпния контингент и следили деликатно протичащото се. След напускането на комерсиалния обект те я последвали и спрели за инспекция, като в ботите, в блузата и под яката на дрехата й били открити отнетите бижута. Случаят е значителен, акцентират от съда.

С. В. е осъждана за осъществени при продължавано закононарушение обири от други търговски обекти, като с влезнала в действие присъда и е било наложено условно наказване, с 3 годишен изпитателен период. За съответната джебчийска кражба Районен съд – Варна й наложи наказване от 1 година отнемане от независимост, което да търпи при първичен общ режим в затвор. Съдът приведе в осъществяване и наказването, несъмнено с миналата й присъда. Съдебният акт предстои на обжалване в 15-дневен период.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР